Efter flera dagars otroligt tråkiga väder så sken solen till vår förvåning idag! Gott väder och utan regn!!

Dagens startade redan 5.15 när Hannes tyckte att vi hade sovit nog, varför kan han inte sova längre?!?!??!? Nåja, upp och fixa lite, måla naglarna t ex.
De andra kom upp vid 6.30 och så var dagen i full fart. Barn iväg till skolan och tårtan skulle garneras. Jag skulle ha frukost och de andra två barnen skulle göras i ordning.

Vi kom iväg 10 min senare än vad jag hade bokfört men ändå i god tid *yay*!

Avslutningen i kyrkan för F-1-2 var alldeles lagom, ca 25 min! Prästen inledde med att blåsa såpbubblor och prata om hur vi alla är som såpbubblor, att vi får ta det lugnt, tänka på varandra och ta vara på oss, för att inte spricka. Det är ju så sant så, vi tänker nog väldigt lite idag på oss själva och våra barn, man tänker nog mer på ”vad andra tänker om oss” och försöker leva upp till saker som ingen egentligen begär av oss.

Ungarna sjöng så jäkligt bra och de har hittat så roliga visor så alla satt och fnissade i bänkarna!

Efteråt var det ett stort tårtmysterium och jordgubbstårta till alla som ville ha. Jag hade ju gjort en gluten/-/laktosfri tårta som jag ställde i kylskåpet, när jag kom efteråt så var den borta! Ingen hade tagit av den och jag kunde inte hitta den någonstans!
Till slut hittade jag den, längst ner under understa hyllan i kylskåpet! Vem tänker på att titta där? Men som tur var så hittade vi den ju….

Så nu är det semester/sommarlov de närmaste 3 veckorna, blir nog inte så mycket vila när vi har absurt mycket att göra här hemma, men i helgen ska vi ta det lugnt i alla fall….