För 2 år sedan gick jag på HFAU (Högre FöretagsAdministrations Utbildning tror jag det står för) och på den här utbildningen fick jag några helt otroligt goa vänner!

Ni vet hur man säger att man måste träffas när man avslutar en kurs/utbildning, blir det av? Nä, oftast inte… men i det här fallet blir det så! Förra träffen kunde jag inte vara med på pga Teskedspappans arbetstider men den här gången inföll den under hans semester och jag kunde åka!

Vi åt gott (lchf hölls ganska bra, ett par bitar paj, oststång och pestbulle var allt som överskred gränsen), drack mängder med vin och pratade och framför allt, skrattade!!!

Vi var till slut 3 st kvar runt bordet och plötsligt insåg vi att det började ljusna! Klockan var 4 på morgonen och vi gick och lade oss, inte för att vi ville utan för att vi var ansvarstagande vuxna (seriöst? Du tror på det?).

De här tjejerna/kvinnorna är en salig blandning men en så perfekt blandning att man blir mörkrädd…

Tack alla ni fina!