Etiketter

Nu börjar de små pattaglyttarna göra sig riktigt hörda, de sprang i sitt rum så jag skällde på ungarna för att de var uppe och sprang på kvällarna… problemet var ju bara att barnen sov!
Det var kissungarna som förde oväsen!

Senaste veckan har vi haft Impalompen här, svärföräldrarnas hund, och vi tänkte att vi skulle låta kattungarna gå i hela huset idag, hunden åkte hem igår…. Igår kväll beslutade sig barnen för att de skulle flytta ut ur rummet, själva… de började hoppa över grinden!

Så snabb omfördelning av kisslådorna och så fick de vara i huset under natten, utom i Alfred/Hannes sovrum och vårt sovrum. Vårt rum ligger innanför Alfred/Hannes sovrum och i deras rum ligger det heltäckningsmatta…

Matdags på hallgolvet

Smee träffar på Klubba första gången och blev väl inte helt nöjd…

Roger käkar, Smee och Berta bråkar