Etiketter

Imorse var det väckning kl 6.50 tyckte Hannes, mamma beg to differ…

Nåja, vi kom upp, fick på oss kläder, mat i magen, presenter kom med och även pelargonsticklingarna. Dock hittade jag inte min kortsamling, kort som i bensin/konto/lånekort osv…  Så jag fick tigga till mig Teskedspappans bensinkort så jag kunde tanka Blixten McFiat på väg till Broder och hans familj.

Vi kom iväg och vi körde i 10 min innan första kissepausen kom, 20 min senare kom nästa… sedan var det en till efter någon timme *wtf?!*

Vi åkte hemifrån en halvtimme innan ”vi-måste-åka-tid” och kom fram 40 min för sent. Med alla kisspauser och långa pauser pga åkjuka barn, alla utom Alfred blev åksjuka, så stod vi stilla över en timma på de 12 mil vi hade dit…

Nåja, vi kom fram, åt gott, hade trevligt, tittade på alldeles färsk bebis och skrämde barn med grävmaskin… Det första jag gjorde när vi kom fram var att putta i Hannes 1/4 Postafen och Ludde fick en halv. På hemvägen gick det alldeles utmärkt med icke existerande åksjuka så vi kommer nog fortsätta med Postafen på de två.

Hannes var så rädd för grävskopan så han skakade, i påskas kunde vi knappt få ut honom ur grävar’n….