Etiketter

Det är vad ni är… ni killar som tyckte att vår gata såg ut som en crossbana…

Jag stod bara ett par meter ifrån er, jag kan ha fel, men jag tyckte ni såg ut som 30-årsåldern hela högen. Eller så såg ni bara ”gamla” ut. Jag menar, vilka ansvarstagande människor i den åldern uppför sig så?

Jag kan härmed informera er om att vår gata INTE ÄR en crossbana!

Jag kan också informera er om alla de lagbrott ni begick när ni framförde oreggade fordon på allmän väg. Vår gata, inklusive dess förlängning ut i skogen, ingalunda är inhängnat område. Grusvägen i skogen är  dessutom ett populärt promenadstråk och motionsslinga, varpå det uppehåller sig ganska många människor där. Alla är inte beredda på att få en cross i ansiktet när som helst.

Sedan är det som så, mina barn cyklar ofta på gatstumpen utanför vårt hus, i den farten ni accelererade upp till hade ni aldrig kunnat väja för nåt utav dem. Minutrarna innan ni körde var det tre barn ute på gatan och cyklade. 20 min efter ni körde förbi, rymde 2-åringen.

Det kan jag lova er, kör ni på nåt barn (finns en hel del, inte bara mina) på gatan, så kommer ni aldrig kunna få barn, för jag kommer mata era utslitna testiklar till hunden! Eller ja, det är det mildaste jag kommer göra…..

Kan vi vara överens om att cross kör man på inhängnat område och inte på gatorna/motionsslingor och står det 30 på skyltarna så betyder det MAX 30 km/h och inte MINST 30 km/h!

Lagen säger att du ska kunna väja för varje förutsägbart hinder, ett barn på en villagata är ett sådant hinder….

Jag hoppas verkligen att ni aldrig kör på och skadar ett barn i byn…