Etiketter

Eller nåt….

Idag känns det som måndag. Igår hade skolan och dagis studiedag och eftersom småknattarna var hemma så kunde de stora lika gärna vara hemma också. Blev kanske inte så enormt mycket gjort men en order gick iväg och jag virkade 2½ kula till beställningen jag har.

Hannes var hos BVC och är en helt normal 2-åring på 87 cm och  14.8 kg, om man tittar på de andra tre ungarna när de var 2 år så är Hannes och Alfred klart längst, ska bli kul och se om de är de som blir längst utav dem…

Ludvig: 12.5 kg och 85 cm
Ian: 11 kg och 85.5 cm
Alfred: 11.7 kg och 87 cm
Hannes: 14.8 kg och 87 cm

*siffertokig*

Nåja, morgonen var seg, kom i säng alldeles för sent och läggningen av Hannes igår var kaosartad. Vi började 19.00 och jag tror han somnade 21.15. Då blir hela kvällen alldeles ”förstörd” och allt som ska göras + att jag vill ha lite sofftid förskjuts. På det tidigare ikväll helt enkelt, försöka i alla fall…

I helgen upplevde jag nåt jag sällan i mitt liv har upplevt. 22.30 i lördags kände jag att det var dags att lägga sig. Jag var trött och ville sova, det brukar hända vid 2.30 i vanliga fall och ytters motvilligt!

Dock bjöd livet på spektakulära scener när det var dags att lämna barnen i skolan. På måndagar går skolbussen 8.05 och då har jag redan lämnat barnen och hunnit hem igen, så istället för att vänta i 20-25 min så kör jag ut dem.

På väg ut såg vi solen gå upp över Virsehatt (genom skitig bilruta), jag måste ta med kameran någon morgon när det är sol och åka dit och fota ordentligt. På väg tillbaka från skolan så såg jag en regnbåge. *tvärnit, fota, köra*

Nu bli’re lite jobb en stund. C’Ya!