Etiketter

,

Jag har bävat för den här fredagen hela veckan, det var ett antal saker inplanerade och jag kände att bara åsynen över kalendern gav mig stresshormoner vars nivåer landade någonstans på övervåningen….

Teskedspappan hade ”gamat” en tur på jobbet så han skulle jobba eftermiddagen efter att ha jobbat natten till fredag. Dock hörde ”Någon/Något” min vädjan på hjälp och det blev turbyte på Teskedspappans jobb, han skulle alltså sluta jobba lagom när vi gick upp och vi kunde dela på bördan under dagen.

Nu var det väl inte så mycket egentligen men iväg med jobbet och sedan dubbla utvecklingssamtal på skolan. Hämta barn, fixa mat och iväg på orkesterträning. Detta hade varit stress-stresseli-stress-stress om jag hade varit själv, men nu blev dagen rätt lugnt…

Utvecklingssamtalen var positiva, det går bra både för Ludde och Ian och Luddes åtgärdsprogram från förra året finns kvar men behöver inte användas alls lika mycket! Han har tom själv efterfrågat att få sitta själv så att han kan koncentrera sig och de har hittat ett sätt att jobba på som funkar för både Ludde och övriga klassen. Under. Bart!

Ian glider på som Ian brukar göra, vi har börjat köra hårt med lästräningen och han är på samma nivå nu i september som Ludde var på i januari…. Han har inte samma problem som Ludde med att skilja på B/D/P och U/V… Förhoppningsvis behöver vi inte dra igång en dyslexiutredning där i alla fall…

Nu ska jag ta ett glas vin och koppla av med min Teskedspappa, det var ett tag sedan….

Förenade nytta med nöje, stickade lite på mina raggsockor under orkesterträningen