Idag var jag iväg och köpte nya höstskor, jag hittade först ett par platåsneakers på damavdelningen, stlk 36 satt tight så jag valde stlk 37!
Jag traskade sedan över till barnavdelningen där jag hittade de här kängorna, jag provade 34 som satt bättre än damskons 36:a men valde till slut 35:an som kändes lite stor.
Jag tycker det är fascinerande att jag har 35 på barnavdelningen men 37 på damavdelningen?!
När jag kom hem slängde jag upp en bild på instagram och delade vidare på Facebook. Där fick jag den här kommentaren ganska omgående… och jag som hoppats att folk hade glömt av det där…
För ca 15 år sedan kom en kompis på att jag inte har skor, de är så små att det måste vara ”koko”… förvisso kan jag ställa mina skor i en av kompisarnas skor eftersom han har 11 storlekar större än mig, men som sagt…. Trodde folk hade glömt mina ”koko” *haha*