Etiketter

Jag är hundägare, jag har aldrig någonsin ens varit i närheten att göra det som vissa hundägare tar sig till här, precis utanför vår tomt.

Det gäller alltså röda/gula/blå slingan ovanför Hemköp i Oskarström, i Videstigens förlängning.

Hundägare tar alltså upp hundbajset och slänger ut påsen i skogen?! ÄRTHJÄRNOR!

”Andra hundägare har tagit upp era bajspåsar från marken för att ni
kanske ska få dåligt samvete, verkar funka så där eller?”

Ni tar alltså upp bajset för att visa ”se nu hur duktig hundägare jag är” för att 20 m senare slänga påsen i ett buskage vid sidan av vägen, när ingen ser. För att bära den 30 m till och slänga den i vår soptunna är för jobbigt eller?

I våras plockade jag upp 18 bajspåsar som låg i direkt anslutning till vår tomt, det var inom 3 m från tomtgränsen. Tack så jävla mycket för det era äckel! Jättemysigt att ha det precis utanför tomten, särskilt där barnen leker och det bara för att ni är jävla ögontjänare och skitlata!

Nästa år är det grishage där eftersom vi arrenderar den marken och då riskerar ni även djurs liv, ännu mer än vad ni gör idag!

Det här är vår soptunna
Alla hundägare är välkomna att slänga sina
bajspåsar i den istället för i skogen!
När vi flyttade hit 2004 fanns det en hundlatrin precis i slutet på gatan, men precis som med underhållet av parkmarken på Videstigen så är det aaaalldeles för dyrt att både klippa gräset och tömma hundlatrinen, vilket då resulterar i att latmaskar kastar sina bajspåsar i skogen.
Tack för det kommunen!