Etiketter

Innan jag fick Ludde hade jag hormonbaserad migrän. Det kom många gånger som ett brev på posten en vecka innan mens. Det var så pass att min arbetsgivare började ifrågasätta eftersom den var som en klocka, måndagen var 4:e vecka var jag borta…. Jo jag vet, har man regelbunden mens så är även sådana saker regelbundna…

Så från 2004 fram tills i våras så hade jag haft migrän 3-4 ggr kanske. Nåt hände i våras, den har ändrat karaktär och sätt den framträder på. Innan hade jag kraftig huvudvärk med ljussensationer i ytterkanterna av synfältet och så väldigt ljudkänslig. Då kunde jag inte häva den med värktabletter eller lindra den heller för den delen…

Idag har jag ett ganska stort fönster på mig att häva den och vanliga panodil funkar! Jag kan lindra den med Naproxen. Nu gör det extremt ont i huvudet, men auror och ljudkänsligheten är borta, dessutom så går den över på 2-3 timmar med värktabletter och lite sömn.

Just nu vet jag inte vad som händer, om den är stressrelaterad istället för hormonell, om den blir bättre när jag får ordning på mig själv eller vad som händer…
Jobbigt är det och jag tycker synd om de som har oftare och mer än vad jag har…