Etiketter

,

De bra dagarna börjar bli allt fler, förut fanns det bara mer eller mindre jobbiga dagar, men det vänder!

Idag var barnen sega, men samarbetsvilliga och vi kom igenom morgonen utan konflikter, bara det är en stor vinst!

Jag hade Ian kvar hemma eftersom han skulle till sjukhuset för årlig inspektion hos dietist och någon sköterska på barn och ungdomsmottagningen. Han har ju celiaki och står under övervakning på tillväxten, men han har kommit igång bra att växa, 20.1 kg och 117.5 cm lång! Liten 7-åring men han har hämtat upp sina kurvor bra!

 
 
Lillplutten charmade till sig en godispåse eftersom han varit samarbetsvillig på mottagningen, först efteråt i bilen kom jag på att han faktiskt inte behövde ta blodprov idag, buse! Utnyttja sin mamma som är lite för mycket disträ emellanåt…
 
 

Vi fikade med Teskedspappan som slutat jobba och Ian hängde med honom till optikern så jag kunde åka hem och jobba, blev inte så mycket oljande på dörren som jag hoppats för den var som en kamel, oljan tog slut!

Dagens orosmoment är väl Hannes, som har ont när han kissar eller bajsar, svårt att säga vilket men vi ska köra i honom tranbärsdryck och övervaka honom i helgen….