Etiketter

Lyckan står på topp och jag är såååå nöjd!!

Den lilla kunskap om tatueringar som jag har (säger ändå tack till LA Ink) hade fått mig att förvänta mig rätt saker utav slutresultatet. Att Anders på Studio Artcore Tattoo är en duktig tatuerare visste jag, men tydligen visste jag inte hur duktig han är!

De två timmar det tog gick förvånansvärt smidigt! Jag var väl inte helt imponerad av konturdragningarna och under det sista detaljpilleriet undrade jag om han köttade in hela maskinen i benet…

Under merparten av tiden så låg jag och fotade och terroriserade instagram, facebook och twitter med inlägg och bilder. När alla människor inte uppdaterade tillräckligt snabbt så bloggade jag, löste Wordfeud eller bara tjôtade på stackars Anders 😉

När jag väl hade lagt in alla bilderna så ser jag att man också skulle kunna döpa inlägget till ”En studie i Anders” 

Uppdaterat: 
Jag fick frågan hur det kändes och svarade så här

”Det kändes väl som om han drog en nål över benet, det var när han träffade nerver som det var lite otrevligt… De sista konturerna var inget roligt och detaljpillandet var jobbigt. Så 70% av tiden funderade jag på att sova lite medan resterande procent var mer att ”Nä, nu går vi hem!”, som tur var hängde inte de där 30% ihop ;)”