Etiketter

Jag har skrivit tidigare om det äckliga som hundägare pysslar med här hos oss…

Jag lämnade i tisdags en kommentar på kommunens åsiktssida:

När vi flyttade till vårt hus på Videstigen i Oskarström i maj 2004 så fanns det en hundlatrin precis i slutet på gatan där den övergår i motionsslinga.
Ett par år senare blev den borttagen, antagligen pga resursbrist.
Detta har resulterat i att det har slängts otaliga bajspåsar i vår trädgård, precis utanför vår tomt och i våras plockade jag upp 18 st bajspåsar i direkt anslutning till vår tomt. Nu arrenderar vi en del av kommunens mark och häromdagen var jag ute för att kolla vad som ska röjas bort. Jag hittade ännu mer bajspåsar (med innehåll) som dessutom hängts upp i träden.
Denna stinkande trädutsmyckning är det direkta resultatet av att hundlatrinen plockades bort.
Det här känns inte som ett hållbart scenario, och jag ska sätta upp en stor lapp på vår soptunna som står 30 m bort, att de kan slänga bajspåsar däri. Frågan är väl om vi ska bistå med en tjänst som borde ligga i kommunens intresse? Då det från början fanns hundlatrin som användes flitigt.

 och idag, 2 dagar senare, fick jag detta mailet i inboxen:’