Etiketter

Det var skönt imorse att inte behöva dra på sig några direkta kläder, på med mysbrallor och gårdagens skjorta och så iväg med Ian och Ludde till bussen…

Hannes och Alfred spelade Toca Boca Train och tittade på film på youtube medan jag slappade på soffan och kollade inspelat på boxen. Ibland är det superslapp som själen behöver och idag har jag boostat energi.

Vips och hastigt och lustigt så blev det dessutom bestämt att vi ska till Kiel i december! Jag älskar  våra goda vänner! De kommer med sina ”pärlor” när de kanske behövs som bäst. Barnen deppade ihop när de inte fick följa med ”till ett annat land” men när jag sa att de ska få vara hos Farmor så blev det annat ljud i skällan.

Jag får väl ta dem till Danmark någon dag. Bensin till Helsingborg, biljett över med färjan och lite shopping i Helsingör har vi nog råd med…

2 pigga barn, trött mamma, trött kattunge….