Etiketter

Igår kom inte lille katten hem på hela dagen. När han är ute på natten brukar han sitta hungrig på trappan på morgonen. Igår gjorde han inte det, utan först vid 18-tiden på kvällen hittade jag honom trött, frusen, tovig och smutsig på trappen.

Jag tog in honom och då upptäckte jag att han inte kunde stödja på höger framben, jag kände igenom honom efter brutna ben eller skadade leder men hittade ingenting, men under hela tiden morrade han och skrek av smärta.

Han åt och sov sedan resten av kvällen på en kudde jämte mig i soffan.

Idag haltar han lite när han går runt här men har både ätit och druckit så han får vara inne i helgen och så får vi se på måndag om han behöver veterinärvård, men jag är inte orolig för honom mer än att jag tycker synd om min bebis…

Jag hittade imorse tovor som stack ut ur pälsen på Roger, precis som Klubba brukar ha när han varit i slagsmål, så jag misstänker att Roger har fått ordentligt med stryk av en annan katt.

Igår trodde jag att han råkat ut för en hund för han var tovig på samma sätt som när Selma bär på honom…