Etiketter

,

Idag sov den lille terroristen till 7:40!

Han vägrade i och för sig att sova förrän vid 22-tiden igår, och både jag och Teskedspappan var mer än lovligt trötta på honom. Ludde var också uppe men han härjar ju inte som Hannes direkt, däremot fick han migrän igårkväll men lyckades sova bort det under natten.

Nåja, Hannes knoppade i min säng inatt och när han vaknade trodde jag klockan var helt fel! En smärre positiv chock faktiskt, men så blir det väl jobbigt att få upp honom imorgon kan jag tänka, men han får inte sova middag så länge idag.

Imorse härjade barnen hysteriskt i Luddes och Affes rum, medan jag och Teskedspappan låg och slappade och tittade på lite tv innan vi gick upp. Det har inte hänt sedan Hannes kom.
Så helt plötsligt skulle vi titta på en sak, då hade de stora bröderna strippat Hannes och satt honom i en tunna och jisses som han vrålade av skratt! Helt plötsligt hoppar en naken Alfred upp ur sin säng och börjar stila på golvet med snoppen fladdrande 😉

Nåja, de har kul, inte riktigt kloka, men det bjuder jag på