Det här med att så många ropar ”det finns viktigare frågor att bry sig om”, vem bestämmer vad som är viktigt?
Om jag brinner för en ”skitsak”, varför är det så fel att engagera sig i?
Jag vet att barnen svälter i Afrika men det finns de som brinner för det, de gör ett bättre jobb än jag.
Man börjar med de små frågorna, de är grunden för de stora frågorna… Grunden finns kvar om man tar de stora frågorna först.

Som sagt, vem bestämmer vilken fråga som är viktigast att bry sig om? För mig är alla frågor lika viktiga oavsett storlek. Alla är intresserade och finner passion i olika saker och om man inte har passionen för något, varför ska man då ägna sig åt den? Man lär inte göra något bra jobb.
Nästa gång du tänker säga eller skriva ”Har du inget viktigare att ägna dig åt?” eller ”Det finns viktigare frågor att ta itu med”, så fundera på vem som har bestämt att andra saker är viktigare. Du kanske tycker de är meningslösa, men du har inte rätt att tala om för någon annan att den gör ett meningslöst jobb. Allas jobb och engagemang är lika viktigt och om det sedan är att få upp en hundlatrin på gatan eller rädda blåvalarna är väldigt mycket skitsamma.