Etiketter

Timmarna tickar på och Alfred ser inte ut att börja må dåligt.

Imorgon går Ludde tillbaka till skolan och de andra drar iväg på torsdag. De får gå torsdag och hela fredag den här veckan…

Det här med kräksjuka och stor familj är inte kul, eller kräksjuka är väl aldrig roligt men när de går i skift och  gärna blir sjuka några timmar innan karantänen på föregående kräkare är slut så kan det bli en hel del dagar innan det är dags för vardag och livet utanför huset.

Här är det stora problemet rastlöshet. De är så obeskrivligt rastlösa efter ett par dagar och nu har de snart varit hemma i stort sett 3 veckor på raken!

Först var det höstlov och de hann knappt tillbaka innan det var dags att vara hemma igen och det kommer gå några dagar på den här veckan innan det är dags att gå tillbaka.

Ludde springer runt och gnäller över att han inte har nåt att göra och häckar bara framför spel, tv eller sitter med näsan i legolådan. Idag var jag tvungen att muta honom för att få ut honom utan världens utbrott.
Ian är skittjurig och gapar och skriker över minsta lilla och om man inte är i närheten och klarar av  att bryta honom direkt när han ballar ur så kan vad som helst hända.
Alfred är på väg in i en utbrotts-period, så fort han inte får som han vill så blir det världens utbrott och han gapar och skriker. Som tur är så är han ganska lätt att argumentera med.
Hannes… han vrålar. Hela. Tiden. MIN! NEJ! AJ! MAMMA! PAPPA! är väl det han vrålar mest…

Nåja, hela familjen återhämtar sig snabbt när väl barnen kommer till normalläge….