Satt just framför datorn och helt plötsligt så lät det som om Ludde var på väg ner för trappan, han i princip river trappan på väg ner… Men Ludde är i skolan…

Det var en kraftig duns ovanför trappan eller på något av de översta trappstegen och så snabba steg med tillhörande trappknirk hela vägen ner till andra svängen ungefär… För är det nåt vår trappa kan så är det knaka och knarra… den låter som om den vrider sig i plågor så fort man ens funderar på att gå i den…

Spotify (katten) som ligger på hudnbädden nedanför trappan, vaknar till och tittar upp i trappan och fortsätter att stirra. Jag tänkte att det kanske var Klubban som vaknat och kommit ner i trappan för att äta för den katten kan få trappan att knarra ordentligt. Klubban låg på kontorsstolen jämte mig och sov. Alla katter som var inne låg inom mitt synfält och sov. Hunden också…

Vem fick trappan att låta…

Blev jag rädd? Nope
Överraskad? Definitivt….

Jag kan inte direkt påstå att själva aktiviteten skrämmer mig utan det är överraskningsmomentet som skrämmer mig….

Stör det mig om folk tycker jag är tokig? *kacklar* nope, det är inte mitt problem, jag lever i min verklighet, andra i sina…