Etiketter

Kan vi inte vara överens om att det är slut med sjukor nu?

Ingen mer kräksjuka, ingen mera konstig influensaliknande historia? Den här influensaliknande saken sitter fortfarande i kroppen. Jag har ont överallt, är orkeslös, snuvig och har ont i halsen. Jag vill komma igång med julstädningen men med sjuka gnälliga barn och en gnällig mamma så blir det så lagom mycket gjort… men ändå.

Nu är tanken att vi ska rusta inför ett 40-årsfirande också, men den blivande 40-taggaren är motsträvig och vill mest skita i alltihop men se, det kan han glömma!

Idag har det inte gjorts många knop, jag sov middag med Hannes, Affe ligger på soffan mest hela dagen och de andra två är lagom slappa också. Dagen har gått i total introvert mönster och jag har tvättat ett par maskiner tvätt och slappat på soffat, but hey! Jag VABar ju!
Idag har jag bara fnissat åt uppståndelsen på twitter över lite mensblod… att lite blod kan skapa sådan uppståndelse…

Nu ska jag sticka lite till….