Idag har jag varit i stan och köpt spån och foder till dem. Nu kommer de vara nöjda ett tag hoppas jag…

Men Klant-Mamman slog ju till på Lantmännen så klart >.<
Jag hämtade vagn. Gick in med en Alfred och en Hannes i släptåg, vi tappade Alfred vid legobordet och Hannes följde med mig in till foder delen.

Jag lastade på 2 balar med spån på vagnen och så gick jag vidare och hämtade en havresäck och två allfodersäckar och lade på spånet. Gungade det hela lite och insåg att det låg bra.
Vi betalade och gick ut ur affären, ELLER HUR!!!

På utsidan ligger det en sådan där gummimatta och den är nedsänkt i plattorna, BANG in i kanten på plattorna och så började allting luta oroväckande! Jag fick vridit vagnen och dragit upp den för den där lilla kanten och vi fortsatte mot bilen efter att ha kollat att allt låg bra.

10 m från bilen välter ALLT av vagnen!!! Det är blött och fodret (25 kg säckar) är i papperssäckar *woho!* Springa bort och öppna bilen och vräka in säckarna i ena baksätet och så tillbaka och hämta spånbalarna… Nåja, vi kom hem och fodret är med oss. Havresäcken sprack men det var i toppen så det var inte hela världen….

Men det känns som om det alltid händer NÅT när jag är och handlar….