Etiketter

Kommer ni ihåg hur arg jag var över dessa imbecilla människor som slänger hundbajspåsar jämte gångvägen istället för att bära med den 20 m och slänga den i vår soptunna?

2012-09-27 – HUR ÄCKLIGA ÄR NI?
2012-10-11 – Plötsligt så händer det!!!

Jag skäms, men jag har helt glömt av att berätta hur det gick. Det tog inte många dagar innan det satt en hundlatrin där! Det gick jättefort! 2-3 dagar bara. Jag missade helt uppsättningen men 4 dagar efter jag fått mailet så uppmärksammade en kompis mig på att den satt där!

Jag tackar kommunen för det snabba arbetet och jag hoppas nu på att dessa äckelbobbor till människor slänger sina äckliga bajspåsar i tunnan istället och INTE slänger dem i diket! Jag tycker inte att svarta stinkande bajspåsar har i naturen att göra.

Är du så lat att du inte orkar bära med dig påsen några meter så STRUNTA I ATT PLOCKA UPP SKITHÖGEN!!! Den försvinner snabbare utan plastpåse än i en plastpåse.

Du blir liksom inte bättre människa av att plocka upp bajset med påse, knyta ihop den och langa ut den 2 m i skogen! Du blir en bättre människa om du plockar upp och slänger påsen i en tunna.

Hundlatrinens placering
ANVÄND DEN!!
Annons