Förut idag när jag skulle hämta Ludde och Ian så kom jag vid viadukten i Oskarström. 200 m innan såg jag att tåget var på gång, men på den lilla biten så hann jag försvinna in i min egna lilla värld och även glömma av det annalkande tåget…

Så när jag körde under viadukten och tåget exakt samtidigt körde över så höll jag på att bita mig i läppen, bajsa på mig och slinta av gasen pga att jag blev så jävla rädd!

I eftermiddag skulle jag ner till apoteket och det var helt becksvart ute. När jag kommer en bit bort så slår det mig ”vad ska jag göra i stan?”. Då har jag alltså missat att svänga i rondellen och istället har jag kört rakt fram och är på väg in mot Halmstad istället för att vara på väg mot apoteket *sucka*
Jag körde bort till gamla infarten och tog den vägen istället…. men jag blir så trött på min oförmåga att fokusera och istället försvinna in i Magdalena-världen…