Etiketter

Idag fyller Teskedspappan 40 år!!!

Och jag är tacksam….

Jag är tacksam att jag fann denna människa. Jag är tacksam att jag tänkte ”vänner kan man ju alltid vara” den där dagen den 12 februari 2001, när han skickade meddelande till mig på Passagen Kontakt. För se ni, hans presentationsbild var inte den finaste, jag undrade vad det var för människa… ska se om jag kan hitta bilden i gömmorna och scanna den…. Som jag minns det så står han på väg ner i en egentillverkad pool, fotograferad snett nedifrån (naken) på campen i Kosovo…

Nåja, jag är glad att jag inte bara klickade bort honom, att jag inte var så ytlig just då 😉

När vi träffades första gången och gick ut på Peking i Halmstad och sedan vidare till Harrys för ohemula mängder öl, så vågade jag knappt titta på honom, han var (är) så otroligt söt!

Sedan är resten historia….

Men jag är tacksam över denna människa som stått jämte mig och stöttat mig genom alla kriser jag haft med mig själv, och framför allt genom det som visade sig vara en årslång depression. Detta trots att jag var en häxa emellanåt.

Visst har han sina brister, eller ja, det är väl mer hos mig egentligen att jag ser det som en brist än att det ÄR en brist, men det har ju jag också så de tänker jag inte på nåt sätt lägga vikt vid idag.

Fast perfektionisten som alltid måste ha ALLT perfekt i våg i ett nästan 80 år gammalt hus som är vint och skevt, det är fan en brist 😉

Anyway… Jag älskar dig kära Teskedspappa, härifrån och ända in i evigheten. Vi är en perfekt kombination på alla sätt (förutom de jag ignorerar idag 😉 ) och utan dig är mitt liv ofullständigt!

Gör honom glad och gratulera honom på hans blogg -> Life according to Teskedspappan

Foto: Uffe Bergqvist