Ok, jag hatar att frysa och jag älskar när våren kommer åter, för då är jag rätt trött på vintern, men gud som jag älskar när snöflingor singlar ner mot marken. Jag älskar när snöstormarna yr runt knutarna. Jag älskar när man kommer ut på morgonen och man inser att man måste skotta.

Jodå, jag kan gnälla på kylan, snön och andra vinterrelaterade saker, men då är det vintern i kombination med något, en situation alltså. När jag har glömt att lägga på vindruteskyddet och jag inte når att skrapa rutan på gigantiska bilen. När det är så kallt att skjutdörren på samma bil har frusit fast osv…. Eller när jag halkar på trappan och slår ihjäl min armbåge… men vaffasen, det kan jag göra inomhus året runt också så det är inte specifikt vintern…

Det enda som jag verkligen inte gillar med vintern och snön är när barnen drar in ett lastbilsflak med snö i hallen och det smälter… och man måste simma genom hallen för att komma till toaletten…. Blöta strumpor = äcklitt och kallt…

Nu hoppas jag att det här håller i sig 2 veckor till för ungarnas julavslutningar är så underbart vackra när det ligger lite snö runt kapellet.

Taget idag på morgonen…
Lite kallt igår kväll…
Skottade lite med barnen härmodagen…