Etiketter

,

Teskedspappan gick igår och lade sig lite före mig eftersom hans arbetsdag började kvart över fyra imorse. När jag väl kom upp så sov han mer eller mindre redan och jag gottade ner mig med både iPhone och iPad eftersom jag har olika saker på dem så kan det vara gott med båda 😉

*Gnäll* duns duns, tass tass, gnissel så kom Hannes intassande och klättrade upp i sängen, så länge fick jag ligga själv typ…

Nåja, det hade väl funkat bra, har ju gjort det förut, men jag vet inte om de båda var frusna (mamma är levande värmekudde) eller om de båda bara var i behov av kroppskontakt, men Teskedspappan kom krypande från ena sidan och höll mig fast i ett järngrepp. När jag försökte göra mig fri så jag kunde röra mig i alla fall, så grymtade han bara och höll mig hårdare *wut?*.

Hannes kom från sitt håll men var inte lika gentil utan klättrade helt sonika upp på mig och lade sig… fast han började med att skalla mig….