Ja, vad kommer hända imorgon? Var kommer det hända? Hur?

För den ”vanliga hen” tror jag faktiskt inte det kommer hända något särskilt alls. För oss mumbojumbo-nissar tror jag vi kan känna av en frekvenshöjning.

De som har kommit så pass långt i sin utveckling kommer att ta ett steg till på stegen och höja sin frekvens i takt med jordens ”uppgradering”. Om man inte har kommit dithän man behöver så kommer man få sin uppgradering när man kommit dit man behöver.

Vad handlar det om? Pja, jag har inte läst in mig på andra tror och tänker utan går på vad jag tror och känner och kanske hänger det med en kunskapsfil från innan det här livet. Who knows.

Tror jag Maya-indianerna förutsåg en undergång av jorden? Att bara för att almanackan tar slut så kommer tideräkningen att upphöra?
Nej.

När almanackan tar slut köper man en ny, annars skulle vi ha en apokalyps varje år den 31/12. Jag tror helt enkelt att det finns en ny almanacka därute någonstans, Maya-riket var ju ganska stort och man hittar väl nytt hela tiden…

Nä, jag tror mer på den egentliga innebörden av apokalyps, att något nytt blir uppenbarat, en ny tid, ett nytt tänkande, en ny tidsrymd för jorden och dess invånare. Liksom människorna utbildas, utbildas även jorden och vårt samspel med varandra, planeten och invånarna.

Jag tror på människans godhet och det är viktigt nu när vi ska uppgradera oss, Ärligt talat så tror jag t ex att det sk Näthatet till stor del är individer som har tråkigt, som vill få lite spänning i vardagen med en ofarlig konflikt. Nu säger jag inte att det är så, utan jag tror så…

Ska vi ta lättare på det för den sakens skull? Nej absolut inte! Detta sätt att uttrycka sig har ingenting på nätet att göra, där har många individer sin utbildning att göra..

Så nu har vi tre vägar att gå:
1. Jorden går under.
2. Ingenting kommer att hända.
3. Tron på den nya tiden som inträder.

Jag håller på 3:an, vad tror du?

Eller vänta, det finns en väg till, jag säger bara 42….