Etiketter

Positiv stress förvisso men alltid mycket att göra… Idag har jag griljerat skinkan, varit och handlat 2 ggr, varit hos Selmas uppfödare och lämnat julklapp till Selmas mamma och syster och gjort tryffel med whiskey… Är det nåt mer? Det är det säkert.

Teskedspappan har haft fullt upp han också med att städa hos djuren och göra mat, knäck och dricka en öl med grannen som kommit hit för lite julfirande på Videstigen. Efter maten ska jag ställa mig och göra struvor, det kommer sitta ett gäng och flåsa tills de får 😉

Barnen fick smygöppna en julklapp, en bilmatta så de har lekt med den i eftermiddag!

Nu börjar middagen lukta väldigt gott så ni får ha en trevlig kväll alla!

Just det, glömde så när… idag har ett 3 år gammalt groll gått i graven, groll som började med en hel hopa missförstånd tror jag och sedan har det liksom inte blivit av, men nu skiter vi i det och går vidare istället, känns bra 🙂