Under julhelgen åt jag vad många kallar normalt. Jag hade inga restriktioner på kolhydrater men vräkte inte i mig kolhydrater heller. Frukostarna var oftast lågkolhydrat medan det var potatis t ex till middagen.

Detta resulterade i allt jag på några dagar gick upp 4,4 kg!

Jag började sedan den 27/12 att äta strikt lchf igen. Idag den 29/12 hade jag gått ner 1,8 kg! Jag börjar känna mig piggare igen och suget är tillbaka på kvällarna.
Någon dag här kommer jag få omställningsproblem, och suget kommer försvinna så småningom. Så länge jag är mätt på kvällen så vet jag att jag inte kommer okynnesäta. Dessutom är min självdisciplin hög och jag kommer kunna motstå att äta av ungarnas godis när det kommer fram sedan.

Jag har inplanerat chokladpudding på nyårsafton men det är allt som är planerat av sockerförgiftning fram emot födelsedagarna i februari.

Enperson trodde inte alls det var kolhydraterna som gjorde att jag gått upp i vikt så snabbt, men kunde inte heller svara på vad det var…