Etiketter

Idag fotade jag hela kackelmaffian när jag var ute på morgonen… de stora Brahmorna börjar bli fina och nu lägger Anna (guldblåbandad) 1-3 ägg i veckan och de svarta hönorna hoppas jag kommer igång så smått också snart.

Tre hönor och en tupp, de här har vi kläckt i maskin på köksbänken 🙂 Tuppen kallas Blixten och en höna kallas Anders…. Kläckta i mitten på juli12


Tuppen Kalle, Guldblåbandad Brahma, köpt i början på juni12, kläckt i början på maj12.

Orusthönan Ettan lade sitt första ägg runt första advent och producerar minst ett ägg varannan dag… Det tråkiga är att hon fanns ingenstans när jag tog in dem ikväll. Jag hittade bara tuppen Ivan i hönshuset ikväll. Ska leta lite mer imorgon när det är ljust…

Tuppen Kalle och hönan Anna….


Orusthönorna Ivan och Ettan (tupp och höna)