Nu snackar vi känd svensk skidort för sisådär 20 år sedan…

Onämnda skidort har ett par backar som ringlar sig genom byn, varpå man klätt kunde snubbla ut ur stugan och åka pulka/rövlapp/plastpåse halva natten, i upplyst backa, bara 30-40 m bort från stugan.

Jag minns denna specifika gång, min rygg också för den delen, när vi hade gått långt upp i pisten och åkt liksom runt ett skogsparti flera gånger.
På sista nedåkningen slog det mig ”varför har vi inte åkt ner här till vänster för? Istället för att åka flacka backen runt” och vips så hade jag svängt till vänster och ganska omgående när jag kom över krönet till den ”lätt” brantare backen slog det mig ett ena kompisen sagt tidigare att det nog är dumt att åka svart puckelpist med pulka eller rövlapp…

Faktiskt kan jag intyga att det är det!

Jag simmade hela vägen hem till stugan, både av smärta och asgarv över min egna dumhet….