Igår hystade vi ner granen i källaren…. Ja, plastgran och plastkulor *da shit*

Det var efter en mycket fin ädelgran, julen 2006, som vi bestämde oss = plastgran! Vi hade granbarr överallt, och det inte bara ett par månader utan jag kan fortfarande hitta barr i diverse springor i golvet…

Nu ska jag bara ta ner julstjärnor och adventsljusstake också… bråttom? Jag? Inte då! Är det någon som retar sig på det så… skiter jag i det, de kan ju komma och ta ner det i så fall 😉

Vi letar efter den mest ”Jag-har-julgran-men-det-är-fan-under-principiellt-motstånd” julgran there is… Vi hittade en för några år sedan på Rusta som var fullhög och det var fiberoptik i den… men den var slut så klart. Man kanske skulle kolla i USA och importera en… där borde ju finnas någon om nåt!

Lok-kulorna åkte ner i källaren…
Julen 2006

Julen 2006