Etiketter

Jag hade precis skurit bort det där hårda fettet på revbenen som Ludde har beställt som födelsedagsmiddag. Jag tänkte att jag kan ju lika gärna ge det till hönorna som att slänga det, jag ville inte ge mer än smakbitar till hunden och katterna… Här slänger vi inte nåt i onödan!

Hönorna är vana att det kommer nåt gott när jag närmar mig och i vanlig ordning kom de klampande till staketet, jag slängde in fettet och så började stora asgarvet!!!

De jagade varandra och hade dragkamp om fettbitarna! När en stod och hackade lugnt i ett hörs, sprang de andra runt som yra höns och undrade vem som hade den! Vips kom de på var den fanns och så var det full rulle igen…och den som har sett Brahmor springa vet hur dråpliga de stora lurviga fötterna är på att springa!!!!

Roligast var nog ändå att se två höns stå och ha dragkamp om en bit och så kom tuppen och sa ”min!” och så stod där två hönor kvar och undrade vad fan som hände!

Nästa gång filmar jag, det är ett löfte….