Jag har den senaste tiden fått så fina kommentarer i bloggen. Jag har inte kunnat skicka tack och svar direkt till dem så jag gör så här…

Linda skrev:

Jag läser din blogg och måste bara säga att jag får känslan av att vilja sitta med i ditt kök och insupa atmosfären, i kaoset och stöket du beskriver och lära mig av dig, bli en bättre förälder. Jag tror att jag skulle kunna lära mig en hel del av dig! Men en fråga, angående lchf. Jag känner att jag äter åt helsicke för mycket kolhydrater, är ständigt sötsugen, lite hungrig och sådär, men med bebistvillingar och en snart-tvåochetthalvt-åring är det lite bökigt att hinna med. Jag såg någon meny där man helt enkelt äter tre gånger om dagen, och jag läser att du anser ungefär samma sak, att du inte äter lika mycket som vanligt. Stämmer det? Funkar det? Är det jobbigt? Tack för en fin blogg! 🙂

Mitt svar:
Men oj, snälla nån vilka fina ord!!
Ang lchf så äter jag vanligtvis 2 ggr om dagen. Frukost och lunch eller middag. Mer äter jag sällan… Mycket för att jag faktiskt inte är hungrig. När det kommer till lchf så är det ju det att är man hungrig så kan det vara snabbt åtgärdat, har man alltid kokta ägg i kylen så är det snabbt gjort att ta ett ägg med majonnäs på, eller göra en äggsallad med ägg, majonnäs, kaviar och t ex några räkor… Philadelphiaost med kokt smörgåsskinka är också ett snabbt mellanmål om det är så…
Maila mig så kan jag svara på mer frågor om du har 🙂
————————————————————
Emma skrev:
Du är så himla klok! Jag har läst din blogg i ett par månader nu och du har alltid vettiga åsikter! Det är så skönt att veta att det finns så bra personer i vår värld!

Mitt svar:
en tack!! Eftersom du tycker jag är en bra person med vettiga åsikter så måste så klart du vara det också

————————————————————
Det är kärlek på det här flickor! Kärlek!!! 😉