Etiketter

Vilket underbart väder det har varit idag!! Varmt och skönt och alldeles vårigt! Idag kände jag mig bättre från helgens mystiska sjuka och jag tog barnen till simskolan.

När jag kom ut i kaninstallet så var det små bebispip ifrån ”Argbiggans” bur! Hon hade fått bebisar!! Fast när jag kom hem såg jag att det inte var bebisar, bara bebis… Utav den feta magen blev det en enda bebis men vad sjutton, man måste ha ett bra lager att skydda bebisen med när det är minusgrader.

Den aktuella kaninmodern för ett par dagar sedan…

På eftermiddagen fick vi gott sällskap av en av Ians absolut bästa vänner och hans familj som var i Oskarström och njöt av våren! Så goa vänner de killarna är!
Och tack för de underbara tulpanerna! Jag har vår på matbordet!

Som baksmälla på vårkänslorna så upptäckte jag idag att julgardinerna sitter kvar! Eller de satt kvar! Jag strök gardiner och skjortor som hängt länge för att strykas och nu har jag bytt på 3 ställen, har 2 ställen kvar men den ena fick jag en rolig idé till. Det är en enkel rak grön kappa (jag gillar inte panelgardiner eller längder, jag har bara kappor) så jag tänkte virka på en spetskant på gardinen innan jag stryker och hänger upp den.

Som sagt var det gott väder idag, så gott att dörren stod öppen 3 timmar idag! åh så underbart!