Etiketter

Hannes var ju sjuk förra veckan, fast vi var väldigt övertygade om att han dragit i sig ”ajabaja-mjölk” och hade laktoskänning. Enkelt förklarat kan vi säga att det luktade så. Laktosmage luktar på ett särskilt sätt kan vi säga, precis som magsjuka luktar på sitt sätt, särskilt Rotavirus.

Nåja, Hannes mage var seg som vanligt att få igång igen. Han hade ont i magen på måndag kväll, kräktes lite på natten till tisdag och så då räserbajs utan dess like fram till på fredagen, då anade vi en ändring. I helgen har han varit som vanligt.

I fredags kände jag mig olustig i kroppen, men fäste inget större värde i det. Jag håller på att ”avsockra” mig så då kan jag må så här någon dag in i ”operation Döda SockerRåttan”. Utan det var storstädning hos både kaniner och höns och först på kvällen kom det en session i ”köra buss” och även en gång på natten. Magen var liksom som Hannes inte riktigt fräsch…. Däremot så mådde jag bättre på lördagsmorgonen. Var allt annat än pigg eftersom jag legat med feber på natten men jag var hungrig och åt som vanligt hela lördagen. på söndagen var magen som den skulle igen.

Detta stärker mig mer i min övertygning om att jag måste köra Probio eller Magdroppar på Hannes för han klarar inte av att hålla igång tarmfloran själv.

Vad det här var har jag ingen aning om, ingen annan i familjen har blivit sjuk men Teskedspappan kände sig olustig i fredags men eftersom han har börjat sin medicinering så vet man inte om det var den eller nåt annat.