Etiketter

Idag skulle vi ju vara borta hela dagen i stort sett och hönorna kunde knappast sitta inne hela dagen, så jag väntade in i det längsta att släppa ut dem. 7:30 skulle vi åka och då fick de gå ut.

Jag hann skrapa rutorna på bilen innan grannen kom skenande. Han var ytterst upprörd över att tuppen var ute och att kommunen hade angivit att vi skulle ha tuppen inne till 9.

Problemet är bara att vi har skyldighet att ha tuppen inne till klockan 7 på morgonen och vi måste ta in dem senast klocka 20. Däremellan ska de vara tyst. Vilket de är, eller ja, tysta är de inte men de stör ingen utanför hönshuset.
Klockan 9 är en tid som vi har gett kommunen som de sedan har vidarebefordrat till vår granne. 

Det måste vara jobbigt att bo i ett så lyhört hus, med tanke på att vi knappt hör tupparna in till oss och då bor han längre bort och hans hus ligger lägre.

Däremot var det ju duktigt av honom att han kom till oss istället för att ringa kommunen, och det framförde jag också till honom. Kanske inte de orden men att jag uppskattade att han kom till oss.

Att han sedan har fetfel kan ju inte han hjälpa 😉 Nåja, jag hoppas verkligen att han ringde kommunen och frågade vem av oss som hade rätt, och att han får veta att det är han som har fel.

Ibland kan man undra vad som driver folk att reta upp sig så enormt på sin omgivning. Vår familj verkar driva honom till vansinne av någon anledning, vi är ganska säkra på att det var han som ringde byggnadskontoret i somras också. Jag menar, vi bodde här långt innan de flyttade hit och vi har liksom alltid haft djur. Aldrig att någon har klagat!

Ivan Boring. Indiannamn: Han Som Retar Granne Till Vanvett