Etiketter

,

Kan man byta in honom någonstans? Idag har han varit så sur att klockorna stannar! Minsta lilla så har underläppen åkt ut så att en stork skulle kunna häcka på den och han kastar saker jämt!

Ja, jag snackar om Hannes…

T ex kan vi ta när han tog tvättlapparna från bordet och jag bad honom lägga tillbaka dem, efter att ha kört
-”Lägg tillbaka dem”
-”NÄ!”
i ungefär 5 min så lade han tillbaka dem, men på motsatt sida av bordet och där når jag dem inte när jag ska byta på honom. Rent principiellt så lade han tillbaka dem, men ändå inte och han vet det såååå väl att han inte gör exakt som jag bad honom.

Får han inte som han vill så vrålar han som en stucken gris och tar närmaste sak och kastar den i golvet. Han tog min iPhone vid ett tillfälle idag och jag tror han uppfattade meddelandet om vad som skulle hända med hans öron om han gjorde det igen.

Idag ville han gå ut, jag uppfattade aldrig att Alfred också gick ut, så jag sa nej. O herre min je så han vrålande. Det var riktigt laddat från tårna och Teskedspappan fick lägga på det samtal han hade på telefonen. Det gick bara inte. Förutom vrålandet så står han och sparkar på dörren tills den går upp…

Det har hänt åtskilliga fler saker idag som Hannes har stått som avsändare på och vissa konflikter måste vi ta, vi kan inte låta honom härja som han vill. Han är onekligen ett lejon och ett viljestarkt sådant.

Förutom Hannes utbrott så fick även Alfred ett när han inte gjorde som vi sagt till honom… ungefär 10 ggr om dagen. Han hoppade i soffan. Alfred kan också skrika så rutorna skallrar…

#MinTröttaHjärna