Etiketter

, ,

Inatt flyttade barnen ut till de andra hönorna. Förhoppningsvis så går de snart upp i flocken de också. Problemet nu är att vi har 3 tuppar i hönsgården, en på gårdsplanen och en bland de små Orustarna…

Jag vill ju helst inte nacka orusttuppen och det är ingen som verkar vilja ha honom, men jag får väl försöka hängna in baksidan på uthuset och låta dem gå där ett tag. Den lille kaxige tuppen går ju på barnen och det är ju inte så kul att släppa ut 2,5-åringen som är livrädd för Ivan.

Idag så var det seriöst solande i hönsgården och jag håller med dem, det är jätteskönt mot väggen!

 

 

Anna, Brahma

 

Anders, höna trots namnet, Brahma

Kalle, Brahma

5 veckors brahmakycklingar i Guld Svartbandad, Guld Blåbandad och längst till höger en Spättad

Ivan – Orusthöna (Eh tupp)

Snattran, Mysko Myskanka

Blixten, Brahma

Ivan – Den lille sprätten

PimPim – Typ, katt