Etiketter

Härom dagen fick vi leverans av ankor och en drake, myskankor alltså. När bytet av ankor och Brahmankycklingar var klart och jag skulle ta in ankorna så hade Selma redan skrämt iväg honorna!!

Jag fick ett samtal om var den ena fanns och vi hittade henne men hon flög ju riktigt jävligt bra >.<

Nåja, vi hade gjort ett försök. När jag körde till affären senare så såg jag henne, men hon flög igen så klart, men jag kände stjärtfjädrarna, så nära var jag!
Hon har hållit sig inom området och igår så jagade Teskedspappan och Bonus18 henne hela dagen. Idag fick vi morgonrapport via facebook att hon var vid vårdcentralen. När de kom dit var hon så klart väck men de hittade henne ett par gånger men sedan var hon borta…

Idag hittade Bonus och Ian henne på väg till affären och efter middagen åkte vi dit. Vi hittade henne och jag kom så nära att jag dunkade håven i ryggen på henne när hon lyfte…

Nåja, in i bilen och så backade vi ut på gatan, men vaffan?! Där var ju den andra!!! Tvärnit och så ut! Vi kom inom 2 m från ankan när hon lättade, men vår plan fungerade!! Hon valde att flyga mellan oss och där var håven! Bonus gjorde en fotbollsräddning med håven OCH FICK HENNE!!!!

Hem med ankan och *knips* av med vingpennorna så nu flyger hon inte mer! In till de andra och ankkongressen började direkt. *phju* One down, one to duck….