Teskedspappan är ju iväg här i 5 dagar, han är på nåt tåg-jippo i Alby i Frankrike. Saken är den att när jag är ensam hemma med 4 barn och alla djuren så är det minsann ordning på torpet. Mycket mer ordning än när han är hemma…

Jag vet faktiskt inte varför det kommer sig att det är så, kanske att vi slappnar av båda två när vi är hemma ihop. Helt klart lägger jag mer tid på hemfixandet när jag är ensam, och så är det ju mindre kaos också. Fast det tar sig uttryck på tröttheten också.

När jag är ensam längre än ett par dagar så är jag totalt slut på kvällarna. När Teskedspappan är hemma så är det nästan tvärtom faktiskt. Däremot så sover jag ju bättre när jag slipper ligga mellan Teskedspappan och Hannes, båda två vill gärna ligga nära, vilket är olidligt varmt!

När jag är ensam får jag halva dubbelsängen för mig själv och Hannes sover på sin plats. Att få Hannes att sova i sin säng är bara att glömma, ibland kan han ligga där i 20 min och ibland kan han ligga i 2 timmar, men han kommer alltid knallandes ganska snart.

Fast det är tråkigt att vara ensam hemma och få ta allt själv, särskilt matlagningen, jag sorterar hellre tvätt!