Etiketter

,

Hade just världens sammandrabbning i dammen, vågorna har nog inte lagt sig än….

Jag släppte ut gåsen Helge från nattvilan och myskankan Bert låg med sina damer i andra ändan av dammhagen. Så fort jag fått in Helge i hagen sa Bert ”nä nu jävlar” och spände upp kammen och knallade väsande bort till dammen.

Helge låg i dammen och putsade sig och när Bert kom inom en meter från Helge så tyckte Helge ”nä nu jävlar” och så var slagsmålet i full fart, jag stod bara och tittade på för vad skulle jag göra?! Simma ut i dammen?! ICKE!

Nåja, eftersom Helge är dubbelt så stor (om inte 3 ggr så stor) som Bert så insåg Bert snart att ha 10 kg gås på ryggen gör att man ligger på botten, så efter säkert 4 kallsupar så drog han! Sist jag såg så låg Helge i dammen med myskdamerna och Bert stod och tjurade på gårdsplanen….