Etiketter

Idag hände igen! Nere på Blomstervägen bor en familj med en liten vetefärgad hund. Det är säkert en alldeles jättetrevlig hund förutom det faktum att den jagar bilar!

Dag sprang den säkert jämte min bil ca 75m innan jag upptäckte den! Med 4 barn i bilen hör man inte en bjäbbande hund förrän den är alldeles jämte förarfönstret och då såg jag den ändå inte eftersom min bil är stor och hunden är liten! Den tyckte väl att den hade jagat mig bort från sina marker för den vände.

Det är många gånger jag har fått tvärnita för att den rusar runt bilen. Den vägrar ju flytta på sig och hugger efter däcken, att hänga sig på tutan funkar inte och ingen kommer ut för att hämta den. Att gå ur bilen och jaga väck den hjälper inte heller, så fort man vänder ryggen till så är den tillbaka.

Nästa gång hunden lämnas lös ute så den kan jaga bilar så tar jag den till polisen. Jag vet hur det är att ha en hund som smiter men då får man ha bättre koll på den.

Det är ju inte det att man får stå en kvart ibland för att hunden vägrar flytta på sig, utan det faktum att hunden lör dö på fläcken om 2.5 ton buss landar på den. Är man inte mer rädd om sin hund än så?