Jag har funderat på det här med tvätten många gånger….
Jag försökte ju dressera den till att krypa ner i tvättmaskinen självmant och sedan in i torktumlaren. Gick ju så där bra med det… Jag är bättre på hundlydnad än tvättlydnad…

Den senaste tiden har tvätten gjort en helomvändning! Golvet i hallen ska ICKE ha tvätt på sig, jag har 6 påsar som vi ska tvättsortera i direkt när vi lägger kläderna i tvätten, men nu för tiden är hallgolvet nästan alltid täckt av kläder!
När inte ens Teskedspappan klarar av den stora mängden tvättpåsar så insåg ju barnen att det var enklare att slänga tvätten på golvet än i tvättpåsarna *sucka* fast faktiskt… det blir mindre omsortering vid tvättmaskinen på så vis…

Jag vet inte riktigt vad vi tänkte på när vi ploppade ut så många barn, det värsta är inte att de väsnas, kostar pengar, tjafsar eller är överallt på en gång och hittar på de mest konstiga saker… nä nä, det är den förbannade tvätten som jag borde tänkt på innan vi skred till verket….