Etiketter

,

Ludde och Ian var så pass sega imorse att vi helt sonika missade bussen med 20 sekunder ungefär, lite väl nesligt, så det var bara att leverera barn långt ut i skogen på byskolan.

När jag kom hem hör jag en glad Hannes som skriker ”NINER!!!” och klappar i händerna…. Då har den lille parveln smitit förbi både pappa och storebror och släppt ut de 6 unghanar som vi har satt ut i den stora kaninburen. Så jag hade 6 st kaniner hoppandes som ystra kalvar i trädgården! *hulkar*

Nåja, fem av de unga hanarna var lätta att få in medan den 6:e tyckte att den skulle sitta i den stora cypressen vid uthuset. Med lite hjälp från Alfred så fick vi i alla fall in den på gräsmattan och trängt in den i ett hörn så jag fick tag på den, men oj vad den skrek!! Kan tänka mig att den skrek typ ”MÖRDARE” eller nåt…

Så, alla kaniner på rätt ställe igen… Jädra unge!

I helgen hade han smitit förbi pappa och plockat maskrosor och skulle ge dem till hönsen, dumt bara att Frans och Bonus smet ut i grannens tvättstuga istället 😉