Etiketter

Idag borde jag åka och veckohandla…. Det är tomt i förråden då jag inte veckohandlade förra veckan utan har ströhandlat under veckan. Vilket är mycket dyrare än att veckohandla.

Däremot så kommer jag nog inte att åka och handla idag, får se hur jag känner för det sedan. Jag menar, det är mycket trevligare att sitta hemma och försöka få färdigt den där förbaskade gardinen som jag virkar så jag kan ta ner julgardinen i matrummet, eller hur?!

Jag har ju imorgon på mig att åka och handla också, för ungarna är ju i skolan/föris imorgon med, för jag vill inte ha med dem till affären.

Och så regnar det ute…. hur kul är det att åka in till stan och handla då?! Fast i och för sig är det väl inte trevligare att handla i svettig sol heller….

Så vi får helt enkelt se hur det blir, ett är säkert, nåt av det kommer det bli och det där andra borde kommer nog hända, och det är speeddating med tvättmaskinen, det är snabba träffar på ett par minuter åt gången så det borde kategoriseras som speeddating…

Eller vaffan, det finns massa med borden men jag prioriterar förnöjsamhet idag också… Så just nu blir det kaffe, virkning och ljudbok någon timme….