Etiketter

En av våra avelshonom, Pricken, fick ungar den 25 mars och efter någon vecka stod det klart att en unge hade dött och att en annan var illa däran. Det var en stor kull på 9 ungar så att någon eller några stryker med är inget att hänga upp sig på.

Den lilla taniga och magra stackaren var 1/3 av syskonens storlek och jag trodde aldrig att den skulle överleva. Dock var det en seg rackare. Den levde fortfarande vid 2 veckors ålder och hade ätit upp sig lite och jag sa att lever den vid 3 veckors ålder så överlever den. Den fick rakst namnet Minus och fick löfte om att bli sällskapskanin inne hos oss om den överlevde.

Idag har Minus fyllt 2 mån, är lika stor som sina syskon och bor i en stor bur inne hos oss. Hon är gul/blå japantecknad men hon saknar iallafall 2 barnd färg på var sida…. Men hon är söt och jättesnäll och nyfiken!

Minus och Ludvig ser på tv
Minus äter gräs i soffan
Selma har stenkoll på Minus, kaninen kommer bli adopterad som valp *övertygad*