Etiketter

För drygt ett år sedan drog jag till ryggen när jag krattade singel. Jag kunde knappt andas eller röra mig för smärtan i ryggen. Den blev temporärt bättre men en dålig dag kom jag knappt ur sängen.

Jag fick tipset att gå till en Osteopat och jodå, tanken fanns där men kom jag ihåg att ringa? Jo, framåt 22-tiden på kvällarna när allt började lugna ner sig kom jag ihåg det… så dags då!

Så för ett par veckor sedan hade jag en extremt dålig söndag! Jag kunde knappt röra mig! Så på måndagen beställde jag tid samma vecka.

Nu ångrar jag så klart att jag inte har gjort det tidigare! Efter en timme med lite tryck, stretch och massage så kände jag hur ryggen bara slappnade av på vänster sida. Det kändes som att bäckenet blev rakt igen!

Jag fick några stretch-övningar som ska göras, situps skall göras och en 10 dagars kur med antiinflammatoriskt för att få väck den 1 år gamla inflammation jag har i bäckenet. Jag har ett korsben som ligger lite snett och som orsakar inflammationer i höger sidas muskler. Det är mest troligt en skada som uppstått vid någon eller alla förlossningarna.

Samma eftermiddag hade jag så ont att jag ville sitta i ett hörn och spela på läpparna men det släppte med en värktablett och dagen efter gick jag upp ur sängen utan att reflektera över att jag hade ont!

Efter några dagar känner jag hur jag känns sned i bäckenet igen och smärtan är tillbaka, dock inte med samma omfattning och inte alls lika handikappande. Jag har en tid för återbesök bokad och jag blev förvarnad om att det kunde hoppa tillbaka.

Jag fortsätter med mina övningar och så ser jag ljust på framtiden att åka till Gotland i sommar UTAN ont i ryggen!!