I lördags bråkade jag med tvättmaskinen som inte ville centrifugera tvätten, jag körde centrifugeringsprogrammet och satte mig i källartrappan med manualen till tvättmaskinen och så när maskinen skulle gasa upp varvantalet så small det till och så stannade allt!
Jag pumpade ur vattnet och försökte snurra trumman för hand, den satt benhårt! Jag testade att köra igång ett program för att se om den kanske kom loss, men nej… maskinen funkade utmärkt förutom att den inte snurrade.

Jag skickade bedrövad ett sms till Teskedspappan som jobbade på High Chaparral förra helgen. Vi började kolla över nya maskiner och den som vi har (11 mån gammal maskin) fanns inte kvar på Elgiganten och jag gillar verkligen den maskinen så jag blev ännu mer bedrövad!

Så igår tänkte Teskedspappan bara ta en titt för att se om det verkligen gick att rädda maskinen och åtskilliga timmar senare, helt utplockad trumma, borttagning av en knapp som låste trumman och ihopmontering, så funkade tvättmaskinen perfekt!

Det hittades en hel del i maskinen, det konstiga är att det ligger en avbruten bygel i den… hur nu det kommer sig för jag har alltid tvättpåsar för bygelbehås och dessutom så saknar jag ingen bygel *wut?*

Nåja, maskinen funkar och det är det viktigaste, så efter maskinmonteringen så åkte jag och Ludde och köpte pizza till pappsen…