Etiketter

Imorse tog jag ut en ytterst sur Ettan som var instängd. Hon brukar vanligtvis gå och komma som hon vill men idag ville jag ju ha en chans att hitta henne, så jag stängde in henne igår kväll.

Hon är en exemplarisk liten höna på 950 gram och satt på sin pinne i transportburen och tittade sig storögt omkring i bilen.
Hon fick komma ut på undersökningsbordet och blev lite klämd på av veterinären och vet fick sedan gå att ringa sin kollega, Överste Hönsexperten. Medan veterinären var borta så tyckte Ettan att jag skulle klia henne och hoppade fram och tryckte pannan i magen på mig och där stod vi när veterinären kom tillbaka och fascinerades över den extremt tama lilla Madame.

Hon fick diagnos hasledsinflammation och Terramycin i en vecka, blir det bättre fortsätter vi en vecka till annars får hon en spruta i leden.